Friday, December 31, 2010

Percikan Tahun Baru 2011

HAPPY NEW YEAR UOLSSS

Zuzu sambut new year tahun ni bukan dengan percikan bunga api..
tapi dengan pancutan vanilla cream di kamar Zuzu. 
Lihatlah lelehan vanilla cream nikmat abg ni...
sedapnye kalau Zuzu dapat nyonyot vanilla cream iteww.

video


video

Famie... N9

Abg ni katanye duk Negeri Sembilan.. Seremban katanye.. Lama Zuzu kenal dia ni. Tp dulu x danlah Zuzu menggodanye tuk dapatkan gambar-gambar keropok dia tu. Akhirnya di pertemuan semula kali ni, nak plak dia bg..

 Camna uolsss.... suke x?



 Suke x??

 Kenapa keropok lekor itu berbuih???? Lu fikirlah sendiri nyah..

 Ni mesti kes melancap ni kan..... mcm ada bekas2 buih je x...

Hai Zuzu sayang...

Thursday, December 30, 2010

Shooting Target

Gegeh Zuzu tuk menghupdate blog baru Zuzu ni.. Dalam blog ni Zuzu hanya paparkan gambar2 keropok lekor yang Zuzu dpt sebagai buah tangan dr abg2 chatters. Ada gak Zuzu uploadkan movie abg2 ni perahkan susu pekat memasing. Videa ekslusif arahan Zuzu fdam (video camera sajork)... huhuhu. Bukan kehidupan kamasutra Zuzu ye. Tp untuk awal2 ni Zuzu hanya uploadkan video yang tidak melibatkan muka abg2 tulah...  bila blog ni dah di privatekan. barulah Zuzu berani tuk upload video2 yang ada muka abg2 ni k..

video

Abg ni punye pancutan sehingga menyimbah webcam... hehehe
dapnye kalau Zuzu dapat jilat susu pekat ittewww..

Salam Perkenalan dr Zuzu

Hai Uolss... Salam perkenalan dr Zuzu. Zuzu ni tak pandailah nak cakap banyak-banyak. Tapi Zuzu cuma nak memeriahkan dunia blogging fonen-fonen ni kan... Kay lah, Untuk posting pertama Zuzu nak publish pic sorang chaters yg Zuzu kenal kat YM.. Merembes uolss Zuzu tengok keropok lekor dia... huhuhu.


 warning eh... keropok ni tuk Zuzu manje je ye..

Badan dia yg kurus wat Zuzu ghairah je.

Tengok uolss... keropok dia layut kan..


Cak!!!! suke x Zuzu manje???